Mentoclub er baseret på en tanke om, at alle foreninger har brug for noget individuelt. Derfor er det muligt at skræddersy oplevelsen helt efter behov.
Vi har en række moduler, der altid er inkluderet, kaldet basismoduler. Udover vores basismoduler, har vi tilkøbsmoduler, som man kan læse meget mere om her.

BASISMODULER

Medlemskartotek

Kernen i Mentoclub er medlemmerne. Derfor har vi lavet et let og overskueligt medlemskartotek, så I altid kan finde det I har brug for.

Læs mere

Online afkrydsningssystem

Find ud af hvor mange og hvem der faktisk kommer til undervisningen, ved at "tjekke ind" til træningerne. Børn helt ned til 5-års alderen bruger allerede dette.

Læs mere

Hold- og træningsstyring

Med hele tre forskellige måder at sammensætte jeres hold på, kan Mentoclub blive skræddersyet til netop jeres forening.

Læs mere

Stort statistikmodul

På baggrund af det online afkrydsningssystem, har vi et stort statistikmodul I kan udforske. Alle medlemmer kan følge deres egen udvikling.

Læs mere

Responsiv hjemmeside

Alt i Mentoclub er naturligvis responsive, hvilket betyder at alt i systemet virker perfekt på både telefoner, tablets og computere.

Læs mere

Individuelle medlemsprofiler

Alle medlemmer får deres egen profil, hvorfra de kan vedligeholde deres oplysninger, se deres personlige træningsstatistik og meget mere.

Læs mere

Intranet

Alle jeres instruktører og bestyrelsesmedlemmer har adgang til administratormenuen, hvorfra Mentoclub kan kontrolleres.

Læs mere

Besked-modul

Send beskeder til jeres medlemmer med vedhæftede filer fra Dropbox. I har mulighed for at se, om beskederne er set - Ligesom Facebook.

Læs mere

Hosting på Amazon

Alt i Mentoclub er hosted på cloud-løsningen Amazon Web Services. Dette betyder det er en hurtig og sikker platform på alle tidspunkter.

Læs mere

SSL-kryptering

Med Mentoclub er sikkerheden i top. Derfor kører alle vores domæner med SSL-kryptering. Dette sikre at jeres data altid er krypteret.

Læs mere

TILKØBSMODULER

Betalingsløsning

Modtag betalinger online. Med vores fuldautomatiske betalingsløsning, vil kontingentet blive opkrævet let og enkelt.

Læs mere

SMS-modul

Send SMS-beskeder til jeres medlemmer, direkte gennem Mentoclub. Dette betyder også, at I kan sende beskeder med en SMS-notifikation.

Læs mere

Eventmodul

Med vores store eventmodul, kan I oprette alt lige fra en weekendtræning til en julefrokost. I kan oprette events både med og uden betaling.

Læs mere

Forbundssynkronisering

Synkroniser data direkte med jeres forbund. På denne måde slipper I for, at skulle indtaste data selv, da Mentoclub klarer det for jer.

Læs mere

Gradueringsmodul

Er I en kampsportsforening? Så er dette modul næsten et must for jer! Registrér og administer bæltegrader for alle jeres medlemmer.

Læs mere

Redelegering og kryptering

Med dette lille modul, kan I flytte Mentoclub over på et domæne I selv bestemmer. Samtidigt sikre at I sikkerheden er i top.

Læs mere

CMS-modul

Vil I have mere kontrol over udseendet på Mentoclub? Så er dette modul det rette. I kan oprette ligeså mange sider I ønsker.

Læs mere

Integreret webshop

Udbyd jeres varer til jeres medlemmer. I har mulighed for at oprette produkter med varianter, får automatisk lagerstyring og meget mere.

Læs mere

Flere fysiske lokationer

Gør det muligt at specificere hvor træningen foregår. Dette er hovedsageligt til foreninger med mange hold og mange træningstider.

Læs mere

E-conomic integration

Gennem vores officielle partnerskab med E-conomic, kan I få jeres bogføring til at gå som en leg. Mentoclub sender alt direkte over i kassekladden.

Læs mere

MobilePay integration

Modtag betalinger via MobilePay. På denne måde vil jeres medlemmer slippe for at skulle have kortet ud af pungen.

Læs mere

Stævneresultater

Har I udøvere der går til stævne? Dette modul gør det muligt at gemme resultater og vise dem både i administrationen og på medlemmernes profiler.

Læs mere