• Wednesday, 23. November 2016

Mentoclub opdatering v3.4.2

Opdatering til Mentoclub v3.4.2

Den nye version indeholder nogle smarte nye funktioner, samt småjusteringer og rettelser.
Herunder ses en kort gennemgang af de største ændringer og forbedringer.

-Eventmodulet-
Eventmodulet er blevet opdateret, de nye funktioner er:
- Se hvem der er deltager, det er blevet muligt som medlem at se hvem der deltager i begivenheden, det kræver blot man er logget ind på sin medlemsprofil også kan man klikke på tallet over deltager på begivenheden. Det samme gør sig gældende for inviterede, her kræver det dog at man selv er inviteret for at kunne se hvem der ellers er og hvad de har svaret.
- Deltager ikke, som medlem har du mulighed for at vælge ”Deltager ikke”, såfremt du er inviteret til begivenheden.
- Se hvad de inviterede har svaret, du har som administrator mulighed for at se hvad de inviterede har svaret direkte på listen over de inviterede.
- Familieprofiler, for at sikre at det er den rigtige profil der bliver tilmeldt begivenheden, vil familieprofiler der er ved at tilmelde sig en begivenhed blive spurgt hvilken profil de ønsker at tilmelde.
- Google location, med denne opdatering er det blevet muligt at lave lokationen for begivenheden til en google location, det betyder at der vil komme et google kort frem på begivenhed, så deltagerne nemmere kan finde stedet.
- Billede, mulighed for at tilføje et billede til begivenheden.
- Tilføj/fjern medlem, det er blevet muligt som administrator at tilføje/fjerne medlemmer på de enkelte begivenheder direkte fra administrationssiden.
- Ændring af sidste tilmeldingsdato, når man ændre sidste tilmeldingsdato, vil priserne automatisk blive forlænget, så man slipper for at skulle huske at gøre dette efterfølgende.
- Mulighed for at angive på hvilken konto indtægter fra dette event skal konteres på i jeres bogføringssystem.
- Send beskeder, der er samtidig tilføjede flere muligheder når du vil sende beskeder direkte fra eventet.

-Hold-
-Mulighed for at deaktivere et hold, så det ikke fremgår i kalenderen eller afkrydsningen, denne funktion kan bruges hvis nogle hold ikke skal bruges lige nu, men igen på et senere tidspunkt.
-Det er blevet muligt at filtrere medlemmer i forbindelse med tilføjelse af medlemmer til hold.
- Mulighed for at angive en primær instruktør eller hjælpetræner direkte på holdet, de(n) vil automatisk blive tilføjet som instruktør/hjælpetræner på alle holdets træningstider.
- Nem mulighed for at flytte medlemmer fra et hold til et andet.
- Sæsonhold: Mulighed for at de(n) primære instruktør(er) automatisk modtager en besked når der er nogle der tilmelder/afmelder sig et af de hold de er tilknyttet som primær instruktør. Det kan samtidig også opsættes at denne besked sendes til andre end den primære instruktør.

-FAQ-
Vi har med denne opdatering tilføjet en FAQ, direkte i systemet, den kan give svar på de fleste spørgsmål. Du finder FAQ’en øverst til højre når du er logget ind på administrationssiden eller som en menu i siden når du er logget ind som almindeligt medlem.

Vi håber, at I vil tage godt imod denne opdatering.

Skulle ovenstående give anledning til spørgsmål, vil vi hellere end gerne høre fra jer.

De bedste hilsner,
Texity.NET
Udvikler af Mentoclub

Udvalgte indlæg

Seneste opdateringer