• Friday, 7. October 2016

Mentoclub opdatering v3.4

Opdatering til Mentoclub v3.4

Den nye version indeholder nogle smarte nye funktioner, samt småjusteringer og rettelser. Herunder ses en kort gennemgang af de største ændringer og forbedringer.

-Hybridhold-
Med denne opdatering er det blevet muligt for dem der anvender sæson udgaven af holdmodulet at få aktiveret indstilling hybridhold. Hybridhold er sæsonhold uden slutdato og der løbende automatisk opkræver betaling for medlemmerne der er tilmeldt holdet. Med denne funktion kan I:
- Indeholder alle funktioner fra sæsonhold
- Gør det muligt at vælge at et hold inden slutdato skal have og at der automatisk skal opkræves kontingent/betaling med et interval som bestemmes af jer.
- Med Hybridhold kan man både have almindelige sæsonhold og hybridhold samtidig.

Dvs. man kan have nogle hold hvor medlemmerne køber sig adgang til et hold for en sæson, hvis man vil på holdet igen næste sæson skal man købe adgang på ny.
Og nogle hold hvor medlemmet køber sig adgang til selve holdet og efterfølgende løbende bliver opkrævet et beløb for at være på holdet indtil medlemmet afmelder sig holdet.
Kontakt os hvis I finder ovenstående interessant.

-Tilføjelser til sæsonhold-
Samtidig er der også kommet en del tilføjelser til sæsonhold, blandt andet:
- Mulighed for tilføjelse af kategori til holdene, hvilket gør søgning nemmere.
- Mulighed for automatisk nedsættelse af prisen, hvis man tilmelder sig midt i en sæson eller lignende.
- Mulighed for at filtrere holdene på træningsdag, lokation, kategori, hold med plads og fritekst søgning i forbindelse med holdtilmelding
- Samtidig er det også gjort nemt at oprette en ny sæson, dette kan gøres samlet for flere hold på en gang eller individuelt pr. hold. Tag en kopi af det/de tidligere hold, så slipper man for at udfylde alle dataene på ny.

-Flere lokationer-
Det er med denne opdatering blevet muligt at håndtere flere lokationer (træningssteder) og samtidig gøre det overskueligt. Vil aktivering af dette modul, vil det blive muligt at skifte mellem lokationer i kalenderen i på hjemmesiden og i administrationen.

Der er tale om et tilkøbsmodul der koster 10 kr. i måneden.

-E-conomic integration-
Det er nu blevet muligt for Mentoclub at tale direkte sammen med bogføringssystemet E-conomic. Med dette modul vil transaktionerne automatisk blive konteret og ført over i E-conomic.

Der er tale om et tilkøbsmodul der koster 10 kr. i måneden.

-Betal og gem kortoplysninger i en handling-
Med denne opdatering gør vi det ekstra nemt at tilføje sit kort, det bliver nemlig muligt at gemme kortoplysninger i forbindelse med man gennemfører den første betaling i en og samme proces.

-Opdeling af kontingentindtægter-
Med denne opdatering er det også blevet muligt at opdele kontingentindtægterne yderligere, I får mulighed for at vælge hvilken konto kontingentindtægterne skal bogføres på, helt ned på holdniveau/betalingsgruppe niveau.

-Brug et betalingskort på familieprofiler-
Vi arbejder hele tiden på at gøre det nemmere både for foreningen og medlemmet, derfor er det i denne opdatering blevet muligt for familieprofiler, at nøjes med at tilknytte et betalingskort til hovedprofil og vælge at dette skal anvendes på alle underliggende profiler. Man har selvfølgelig mulighed for på de enkelte underprofiler at slå dette fra og tilføje et særskilt betalingskort.

-Ny statistik-
Vi har tilføjet en ny statistik og fjernet en gammel med denne opdatering. Vi har fjernet statistikken over Aktive/Inaktive, da vores opfattelse er at den ikke bliver brugt og erstattet den med en statistik der viser totalt antal aktive fordelt mellem mænd og kvinder pr. måned.

-Automatisk backup-
Den sidste ting vi vil fremhæve i denne omgang er at I nu kan få lagt en automatisk backup af alle jeres medlemsdata, holddata og økonomidata i jeres Dropbox som en ekstra sikkerhed. På den måde vil jeres data altid være tilgængelige.

Kontakt os for at få ovenstående aktiveret.

Vi håber, at I vil tage godt imod denne opdatering.

Skulle ovenstående give anledning til spørgsmål, vil vi hellere end gerne høre fra jer.

De bedste hilsner,
Texity.NET
Udvikler af Mentoclub

Udvalgte indlæg

Seneste opdateringer