• Thursday, 31. December 2015

Mentoclub opdatering v3.1.5

Opdatering til Mentoclub v3.1.5

Den nye version indeholder en ny funktion, samt lidt små justeringer hist og her. Herunder vil vi lige kort komme med en gennemgang af de største ændringer og forbedringer.

- Sæsonhold -
Med denne opdatering introducere vi modulet sæsonhold, det målretter sig direkte mod de sportsgrene der kører med sæsoner. Med dette modul hæfter kontingentet sig direkte på de forskellige hold, og man vil som medlem skulle betale i det man tilmelder sig et hold. Det er muligt at angive forskellige krav til deltagerne på holdet f.eks. alder og køn.

I samme ombæring har vi udviklet en smart venteliste, hvis holdet er fyldt, har man mulighed for at skrive sig på ventelisten til dette hold, hvis der så bliver plads vil man modtage besked om dette også vil man have f.eks. 12 timer til at bekræfte tilmeldingen og forestå betalingen, sker dette ikke vil systemet automatisk tilbyde pladsen til den næste på ventelisten.

Vi håber, at I vil tage godt imod denne opdatering.

Den næste opdatering vil bl.a. indeholde mulighed for at have associerede hold og komplet CMS modul, men mere om det til den tid.

Følg med på http://mentoclub.com/ eller her på Facebook for mere information løbende.

Skulle ovenstående give anledning til spørgsmål, vil vi hellere end gerne høre fra jer.

De bedste hilsner,
Texity.NET
Udvikler af Mentoclub

Udvalgte indlæg

Seneste opdateringer