• Monday, 26. October 2015

Mentoclub opdatering v3.1.2

Vi kan nu præsentere Mentoclub v3.1.2

Den nye version indeholder nogle nye spændende funktioner, samt lidt små justeringer hist og her. Herunder vil vi lige kort komme med en gennemgang af de største ændringer og forbedringer.

Opdatering af holdmodulet:
Holdmodulet har fået en opdatering, både designmæssigt og funktionsmæssigt. Med den nye opdatering er det blevet muligt at tilføje flere parametre på holdene, f.eks. kan der også nu tilføjes bæltegrad.
Derudover er det blevet muligt at give holdene forskellige farver så kalenderen bliver mere overskuelig.
Vi har samtidig opdateret måden man kopierer instruktører til andre træninger på, så dette er blevet mere fleksibelt.
Derudover er blevet endnu nemmere at angive ferie, nu kan du nøjes med at indtaste start og slut dato også sørger systemet selv for at markere alle træninger i det interval som ferie.

Eksport af medlemskartotek og statistik:
Det er blevet muligt at eksportere medlemskartoteket og oversigt statistikken til Excel.

Siden sidste graduering:
Vi har gjort det muligt at man i forbindelse med angivelse af træningskrav ved oprettelse af begivenheder kan vælge ”Siden sidste graduering”, på den måde blive intervallet tilpasset det individuelle medlem.
Det er samtidig blevet muligt i oversigt statistikken.

Eksportering af transaktioner:
Dinero har valgt at sætte en begrænsning på hvor mange transaktioner man som gratis bruger kan indlæses af gangen, dette har de sat til 25.
Derfor har vi opdateret vores system, så man nu bliver advaret når man nærmer sig 25 transaktioner der endnu ikke er udlæst, og samtidig sørger systemet automatisk for at dele transaktionerne op i filer med kun 25 transaktioner i hver, hvis man vælger at udlæse mere end det ad gangen.

Jeres mening er vigtig for os!
Vi vil meget gerne høre jeres mening om Mentoclub, ligesom vi gerne vil høre jeres forslag og tanker til den videre udvikling.
Hvis du har tiden til det, vil vi hjertens gerne have, at du bruger 10 sekunder på at give os en anmeldelse på Facebook, evt. med en kort note J
Dette kan gøres her: https://www.facebook.com/Mentoclub/reviews
Skulle man i stedet hellere ville bruge Trustpilot, kan dette gøres på følgende link: https://dk.trustpilot.com/review/mentoclub.com

Vi håber, at I vil tage godt imod denne opdatering.

Følg med på http://mentoclub.com/ eller her på Facebook for mere information løbende.

Og glem ikke at tilmelde vores nyhedsbrev for insiderviden http://texity.us7.list-manage.com/subscribe/post?u=1230481fae1828164e0c9252a&id=d6a60614ac

#mentoclub #sport #forening #administration #taekwondo #kampsport

Udvalgte indlæg

Seneste opdateringer