• Monday, 21. September 2015

Mentoclub opdatering v3.1.1

Vi kan nu præsentere Mentoclub v3.1.1

Den nye version indeholder nogle nye spændende funktioner, samt lidt små justeringer hist og her. Herunder vil vi lige kort komme med en gennemgang af de største ændringer og forbedringer.

Opkrævning af kontingent til nye medlemmer:
Førhen har det krævet lidt ekstra, når man fik nye medlemmer i foreningen, midt i kontingentperiode. Dette er nu fortid, systemet foreslår selv, i forbindelse med godkendelse af det nye medlem, om der ikke skal sendes en opkrævning på kontingentet, fra indmeldelsesdatoen indtil næste gang der automatisk trækkes kontingent. Det eneste du skal gøre er at godkende beløbet.

Gebyr:
Tidligere var det kun muligt at angive et tal som det gebyr der skulle tillægges opkrævningerne, nu er dette lavet om så man har mulighed for at skrive en procent i stedet for, så regner systemet automatisk gebyret ud på baggrund af opkrævningens størrelse. Det er samtidig også blevet muligt at angive et minimum gebyr.
Angives kun et minimum gebyr, vil dette altid blive opkrævet.

Træningsplan:
Nu kan man også vælge om trænings- og evt. temaplanen skal være offentlig, så den kan ses på kalenderen på hjemmesiden eller om man kun skal kunne se den som administrator. Træningstiderne vil alle fortsat kunne se, der er udelukkende tale om at skjule instruktøren og temaet.

Til sidst har vi forenklet måden man bestiller tilkøbsmoduler på, fremover vil dette kunne gøres automatisk via systemet.

Vi håber, at I vil tage godt imod denne opdatering.

Følg med på http://mentoclub.com/ eller her på Facebook for mere information løbende.
Og glem ikke at tilmelde vores nyhedsbrev for insiderviden
http://texity.us7.list-manage.com/subscribe/post?u=1230481fae1828164e0c9252a&id=d6a60614ac

#mentoclub #sport #forening #administration #taekwondo #kampsport

Udvalgte indlæg

Seneste opdateringer