• Sunday, 26. July 2015

Mentoclub opdatering v3.0

Det er med glæde at vi kan præsentere Mentoclub v3.0

Denne store opdatering indeholder flere dele. Den første og mest åbenlyse er, at systemet skifter navn fra ProtokolSys til Mentoclub. Mentoclub er en sammentrækning af Management, Mentor og Club.

Den næste del af opdateringen er nyt design af selve systemet, med mulighed for at dette kan erstatte foreningens nuværende hjemmeside. I det nye stilrene design er der lagt vægt på brugervenlighed, at det er intuitivt samt at det virker på alle platforme. Der vil samtidig være mulighed for individuelt at tilpasse udseendet, så det passer til præcis jeres forening. Dette bliver en del af basismodulerne og vil derfor blive tilgængelig for alle.

Den sidste del af opdateringen indeholder et komplet eventsystem, som gør det muligt for jer at styre alle former for begivenheder. Det er muligt at oprette events kun for inviterede, for alle foreningens medlemmer samt åbne, hvor også gæster udefra vil have mulighed for at tilmelde sig. Derudover vil det være muligt at oprette events med og uden betaling, herunder mulighed for at oprette forskellige priser alt efter medlemstypen, ”early birdy” priser, samt diverse forskellige former for tilkøb. Dog er det et krav at man har økonomimodulet for kunne oprette events med betaling.
Eventmodulet bliver et tilkøbsmodul og vil koste 10 kr. i måneden. Ønskes modulet kan det tilkøbes i ”Moduler”.

For mere info omkring modulet se: http://mentoclub.com/modules

Vi håber at I vil tage godt imod denne opdatering.

#mentoclub #sport #forening #administration #taekwondo #kampsport

Udvalgte indlæg

Seneste opdateringer